Дівич-вечір у центрі казкового Києва

Radisson Blu Hotel, Kyiv City Centre
Карантин порушив багато наших планів, але кохання не має меж, перепон та завад.

Онлайн-весілля зараз тренд, хоча ще пару років тому здавалось вигадкою фантастів-футурологів. Але якщо ваші гості можуть милуватись весільною церемонією дистанційно, то ваші подружки точно чекають на очну вечірку. І якщо ви чекали на знак, яким має бути ідеальне місце для проведення дівич-вечора вашої мрії, то це саме він!

Моменти, які ви будете згадувати з подругами ще багато років потому, надихатися, милуватися, мріяти та навіть зворушливо плакати від щасливих спогадів — ось що принесе вам вибір Radisson Blu Hotel, Kyiv City Centre та вечірка в просторому люксі. Готель розташований в самому серці Києва, де старовинні будівлі Ярославого Валу ніби запрошують до пригод та дозволяють відчути справжній шарм столиці.

З чого складається ідеальна дівчача вечірка? Перш за все, з сервісу. Кредо мережі Radisson Hotels «Yes, I can!» говорить — для персоналу немає нічого неможливого. Професіоналізм команди подарує вам відчуття спокою та комфорту. Єдине, про що ви маєте потурбуватись в цей день — гарний настрій. Індивідуальний підхід до кожного побажання, увага до деталей приємно вас вразять та допоможуть створити свято вашої мрії.

Стильні та просторі люкси з окремою гостьовою зоною та барною стійкою — зручний варіант для dream girls party. Персонал готелю з радістю допоможе з декором, щоб підкреслити ідею та концепцію вашої вечірки і створити святковий настрій. Варто зазначити, що в готелі рік як завершена реновація. Новий дизайн — це знахідка для весільних фотографів та відеографів, щоб стильно закарбувати найдорогоцінніші моменти. А нагорода від Київської Туристичної Асоціації як найкращий готель категорії «чотири зірки» та «Tripadvisor Travellers’ Choice» говорять самі за себе.

Смачна їжа та напої легко доповнять вашу вечірку адже шеф кухар Олег Юра та його команда створюють справжні кулінарні дива та легко задовольнять будь-які смаки. Спробуйте мароканський міні кус-кус з овочами, м'ятою та мідіями або тортилії з в'яленими томатами та крем-сиром, та італійськими ароматними травами. Вибагливим гурманам м’ясних та рибних страв буде довподоби карибські шпажки з лососем та ананасами у кисло-солодкому соусі або сашимі з тунця з чорним перцем та соусом песто.

Сервірування страв у номер може бути як у форматі закусок та канапе, так і порційно з індивідуальною подачею.

Новим критерієм вибору місця для проведення вечірки є рівень безпеки. Radisson Blu Hotel, Kyiv City Centre  запровадив посилені заходи підтримки чистоти та проведення процедур дезинфекції згідно з міжнародним Протоколом безпеки Radisson Hotels.

Дівич-вечір в Radisson Blu Hotel, Kyiv City Centre — прекрасний варіант, щоб насолодитися довгими душевними розмовами в затишній атмосфері номерів у поєднанні із сервісом та бездоганним кейтерингом у серці казкового Києва.

Читайте также

Rixos открывает новый роскошный курорт-отель в Хургаде

Rixos открывает новый роскошный курорт-отель в Хургаде

Хочу в лето! 4 отеля в Египте, куда обязательно нужно отправиться в отпуск

Хочу в лето! 4 отеля в Египте, куда обязательно нужно отправиться в отпуск

Національна опера України
Предыдущий материал

З травня Національна опера України відновлює свою роботу

Макс Барских
Следующий материал

Макс Барских выступит с концертом в Киеве

Новости партнеров